avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt ...

Buna seara,
as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt drepturile mele in situatia urmatoare:
Locuiesc intr-o localitate langa Bucuresti de cativa ani si am un vecin care creste porumbei,din ce in ce mai multi.Nu am nimic cu porumbeii,doar ca vecinul a batut tot felul de cuie si piroane de fier in gardul de hotar dintre noi (gard construit de mine in urma cu mai multi ani),si a motat tot felul de panouri de policarbonat pe inaltime ,asa incat gardul meu a fost spart din loc in loc si distrus.Era un gard din placi de beton,cu stalpi ,inalt de aproxim.170 cm.
I-am atras atentia in multe randuri,dar nu vrea sa stea de vorba,si isi tot construieste voliere de tot felul ,sprijinite pe stalpi ancorati tot de gardul meu.Spatiul lui,curtea libera alocata volierelor fiind extrem de mica,si-a gasit tot felul de artificii asa incat a tot batut pari din lemn si tot felul de panouri ,custi pe care stau porumbeii.Nu mai spun de miros si mizeria pe care o fac aceste zburatoare! Dar vecinul meu nici nu vrea sa auda de nemultumirile mele si imi spune ca este gard comun si face ce vrea.
Spuneti-mi va rog,daca asa este legea,daca gardul construit de mine este bun comun cu vecinul de hotar si daca este, ce trebuie facut ca acesta sa nu il mai distruga ,sa nu mai sprijine voliere pe el si sa nu mai bata piroane si fiare in el.Cum trebuie procedat,ce trebuie facut,unde ma pot adresa ca sa imi apar drepturile???

Alte discuții în legătură

Buna seara, unde trebuie sa ma adresez in conditiile in care ... Euroinvest Euroinvest Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez in conditiile in care vecinul meu isi construieste alte voliere de porumbei ,pe care le tot lipeste de zidul casei ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Reclamatie aerisire fosa septica in cartier fara canalizare. putem pati ceva? Bogdan8421 Bogdan8421 Am cumparat o casa prin credit bancar intr-un cartier fara canalizare sau apa potabila - avem fosa septica intretinuta cu probiotice speciale. Curtea este ... (vezi toată discuția)