avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez in conditiile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez in conditiile in care ...

Buna seara,
Unde trebuie sa ma adresez in conditiile in care vecinul meu isi construieste alte voliere de porumbei ,pe care le tot lipeste de zidul casei mele,si chiar bate cuie pe spatele casei mele.I-am atras atentia ca imi strica izolatia,ca mi-au intrat soareci si rozatoare datorita gaurilor si lucrarilor pe care le-a tot efectuat si nu m-a intrebat ,si totusi angajeaza lucratori care efectueaza diverse constructii legate prin ansamble si cuie de casa mea.
Mentionez ca,imobilul meu a fost construit in urma cu 13 ani, si am obtinut atunci autorizatie de la Primaria si acordul vechului vecin pentru a construi langa hotar, adica in interiorul proprietatii terenului meu,astfel incat sa nu mai ridicam un gard intre noi. Vecinul de atunci a vandut actualului proprietar ,care de 10 ani creste porumbei intr-o curticica de maxim 25-30 mp. A construit tot felul de voliere ,extinse si pe orizontala si pe verticala,asa incat avem tot timpul mizerie,fulgi,gunoi,miros groaznic,soareci etc.Spala mereu cu furtunul si mizeria rezultata o da zilnic pe strada,care curge de-alungul intregii strazi ,cu fulgi,gaineti si gunoaie.
Acum ,mai nou,avem iar cearta ,ca-si construieste alte voliere din lemn ,acoperite cu tigla si se prinde cu cuie si dibluri de peretele casei mele.Mi-a gaurit polistirenul,tencuiala si zice ca nu este o problema ,ca nu a facut nimic rau.Chiar imi depoziteaza in spatele casei tot felul de deseuri,cutii si cartoane ,parca doar sa ma supere.
Mentionez ca ,doar in urma cu o luna de zile ,alt vecin alaturat casei mele,care la fel isi construise niste anexe din lemn lipite de casa mea,a produs un incendiu din care acestui vecin i-a ars casa si mie mi-a ars o parte din acoperiusul casei.
Cum sa procedez acum cu vecinul cu porumbeii,unde sa ma adresez sa ma poata ajuta in acest conflict???
Va rog frumos,ajutati-ma cu sfaturi .
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Euroinvest, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt ... Euroinvest Euroinvest Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt drepturile mele in situatia urmatoare: Locuiesc intr-o localitate langa Bucuresti de cativa ani ... (vezi toată discuția)
Mizerie porumbei Iael Iael Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)