avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalența diplomelor profesionale Romania vs Anglia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalența diplomelor profesionale Romania vs Anglia

Am terminat un curs in Romania care are "Nivelul de calificare 4".

Vreau sa mai fac un curs in Anglia, iar Anglia imi cere sa am Nivelul de calificare 2 ( NVQ Level 2).

--------------------------

Cei din Anglia imi spun ca Nivelul meu de calificare 4, nu echivaleaza cu nivelul lor de calificare 2.

Oare cele doua nu sunt echivalente? Oare de ce nivel de calificare am nevoie in Romania, care sa fie echivalent cu Nivelul 2 de calificare in Anglia?

-------------------------

Cursul este de cosmetica.

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma dedelina dedelina Buna seara!Imi puteti spune va rog,daca certificatul de \'\'Sora de Cruce Rosie\'\' obtinut in urma unui curs cu durata de doi ani(1987-1989),echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Contract niculinu niculinu M-am angajat la o firma care mi-a spus ca imi asigura un curs de cosmetica de 6 luni de zile dupa care trebuie sa lucrez la ei 4 ani de zile. Am primit zilele ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)