Buna seara!Imi puteti spune va rog,daca certificatul de ''Sora de Cruce Rosie'' obtinut in urma unui curs cu durata de doi ani(1987-1989),echivaleaza cu calificarea de infirmier?Mentionez ca acest curs a fost organizat conform Instructiunilor comune ale Consiliului National al Societatii de Cruce Rosie si Ministerului Sanatatii insa in cazul participarii la concurs de infirmier nu inseamna nimic pentru organizatorii din spitalele noastre,
In 2011, directoarea filialei de Cruce Roşie Teleorman a afirmat : Certificatul de soră de Cruce Roşie este recunoscut internaţional şi echivalează cu calificarea de infirmieră.
Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/alexandria/sora-cruce-rosie-romania-infirmiera-strainatate-1_50abbad97c42d5a6637f5b98/index.html
Tocmai am citit! E frumos si corect ce spune doamna Felicia Carpaciu,dar greu sa ma fac inteleasa eu,poate si altii in aceeasi situatie.de catre cei care analizeaza un dosar de concurs.O sa fac tot posibilul sa obtin un raspuns pozitiv(sper) si de la Ministerul Sanatatii.Va multumesc frumos pentru raspuns.
Participare concurs
dedelina
Detin un certificat de calificare \'\'Sora de Cruce Rosie\'\'cu durata de doi ani(1987-1989) insa pentru a participa la un concurs in vederea obtinerii unui ... (vezi toată discuția)
Calificare
mihaeela
eu am diploma de sora voluntara de cruce rosie durata de 2 ani si jumatate asta imi da dreptul sa ingrijesc persoane varstnice sau copiii bolnavi in UE? daca ... (vezi toată discuția)