avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... participare concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

participare concurs

Detin un certificat de calificare ''Sora de Cruce Rosie''cu durata de doi ani(1987-1989) insa pentru a participa la un concurs in vederea obtinerii unui post de infirmier debutant imi cer calificare de infirmier. Consider ca sunt neindreptatita deoarece sunt cursuri avizate de Ministerul Sanatatii dar nu sunt recunoscute de Unitatile Spitalicesti din tara noastra! Ce ar trebui sa fac? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma dedelina dedelina Buna seara!Imi puteti spune va rog,daca certificatul de \'\'Sora de Cruce Rosie\'\' obtinut in urma unui curs cu durata de doi ani(1987-1989),echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Calificare mihaeela mihaeela eu am diploma de sora voluntara de cruce rosie durata de 2 ani si jumatate asta imi da dreptul sa ingrijesc persoane varstnice sau copiii bolnavi in UE? daca ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii gluten gluten Studiile de Cruce Rosie, organizat de Consiliul National al Societatii Nationale de Cruce Rosie a Romaniei, Ministerul Sanatatii si Ministerul Apararii ... (vezi toată discuția)