avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificare

eu am diploma de sora voluntara de cruce rosie durata de 2 ani si jumatate asta imi da dreptul sa ingrijesc persoane varstnice sau copiii bolnavi in UE? daca fac traducerea diplomei in limba germana sau italiana am dreptul sa incerc sa imi caut un loc de munca?va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: mihaeela , utilizator 16:01, 11 Iunie 2012
Certificatul de soră de Cruce Roşie este recunoscut internaţional şi echivalează cu calificarea de infirmieră. Absolvenţii se pot angaja atât în ţară, cât şi în străinătate, cu aceste certificate.
va multumesc mult va voi urma sfatul o zi minunata sa aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma dedelina dedelina Buna seara!Imi puteti spune va rog,daca certificatul de \'\'Sora de Cruce Rosie\'\' obtinut in urma unui curs cu durata de doi ani(1987-1989),echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Echivalare de studii banualex banualex Sunt de 7 luni in Germania,detin o diploma de sora de ingrijire de Cruce Rosie,durata de studii 2ani,as dori sa stiu carui forum ma pot adresa aici ptr ... (vezi toată discuția)
Participare concurs dedelina dedelina Detin un certificat de calificare \'\'Sora de Cruce Rosie\'\'cu durata de doi ani(1987-1989) insa pentru a participa la un concurs in vederea obtinerii unui ... (vezi toată discuția)