avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara . După decesul mamei sa facut succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara . După decesul mamei sa facut succesiunea unui apartament ...

Buna seara . După decesul mamei sa facut succesiunea unui apartament . Tatăl, sora minoră si eu avem o cotă-parte. Ne am inteles ca eu sa le cumpăr părțile. Cum ar trebui sa procedez in situatia asta? Copilul fiind minor care sunt procedurile pe care trebuie sa le facem? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune Georgiana96 Georgiana96 Bună seara. Dupa decesul mamei vrem sa facem succesiune. Țin sa menționez ca soțul ei actual nu este tatăl meu natural, din aceasta căsătorie au un ... (vezi toată discuția)
Succesiune avram.mariana@yahoo.com avram.mariana@yahoo.com Tatal meu a murit in 2017 si vrem sa vindem apartamentul. Apartamentul era pe numele lui si al mamei. Trebuie sa fac succesiunea? Cum este mai bine sa ... (vezi toată discuția)
Sora mea mi-a donat un apartament. poate copilul ei, acum minor, să atace donația când va fi major? Lupu Gabriela 10 Lupu Gabriela 10 Buna seara.Sora mea mi-a dat apartamentul ei prin donatie acum 9 ani,avand amandoua cate un copil ....Intrebarea mea ar fii:Copilul ei cand va fi major ar ... (vezi toată discuția)