avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere pentru amanare cauza penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere pentru amanare cauza penala

Cerere pentru amanare cauza

Buna, tatal meu a fost citat sa se prezinte intr-un proces penal ca parat, pentru executare de lucrari fara autorizatie.

Termenul de prezentare este peste 2 zile, dar el nu a avut timp sa isi pregateasca apararea sau sa isi angajeze un aparator.

Se poate depune o cerere de amanare a judecatii? Daca da, unde as putea accesa un model? Si trebuie depuse si dovezi (in cazul asta nu exista..el neavand timp sa se ocupe de cauza)?

Alte discuții în legătură

Dreptul la aparare leusan leusan Unde pot face plingere unui judecator care nu a admis dr la aparare cerut o singura data. (vezi toată discuția)
Cum formulez o cerere pentru lipsa aparare kaoma kaoma am un proces si nu am aparare si am inteles ca pot sa depun o cerere pt lipsa aparare ,pentru ca procesul sa fie amanat. Rog urgent. Multumiri. (vezi toată discuția)
Depunere intampinare tardiv; raspuns la intampinare ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Din cate am inteles exista un art din codul muncii care se refera la faptul ca intimata trebuie sa depuna intampinara pana la primul termen de ... (vezi toată discuția)