avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am angajat someri peste 45 de ani pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am angajat someri peste 45 de ani pentru care am aplicat ...

Buna ziua!
Am angajat someri peste 45 de ani pentru care am aplicat subventionarea locurilor de munca conform art. 80/85 Legea 76/2002. In cazul in care li se desface cim cu art 81 e posibil sa fim nevoiti sa restituim suma primita? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 23 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care încetarea raporturile de muncă are loc in baza art.81 C.mun., angajatorii nu sunt obligați să restituie, în totalitate, agențiilor pentru ocuparea forței de muncă sumele încasate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie pt incadrare someri in varsta de peste 45 ani Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as avea nevoie de niste informatii cu privire la angajarea de someri in varsta de peste 45 ani.Am inteles ca daca angajezi pers peste 45 de ani ai ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare personal somer peste 50 ani dor582004 dor582004 Buna ziua, sunt somer si am o varsta de 57 ani si la majoritatea interviurilor pentru locurile de munca la care ma prezint se face referire la varsta mea si ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajare someri/absolventi EmiB EmiB Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o nelamurire. Mai exista facilitati pentru angajatori in momentul in care angajeaza someri, absolevnti ori persoane ... (vezi toată discuția)