avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa permis dupa expirarea suspendarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa permis dupa expirarea suspendarii

Buna ziua. Am avut permisul suspendat pentru 30 de zile, care au expirat saptamana trecuta. Pentru a-l recupera, trebuie sa ajung in alta localitate. Daca merg cu autoturismul personal, in calitate de sofer, risc ceva penal sau doar amenda pentru lipsa documentelor? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suspendarea permisului de conducere imi expira pe ... Vasileghe Vasileghe Buna ziua, Suspendarea permisului de conducere imi expira pe data de 17.12.2022. Pot sa conduc automobilul incepand cu data de 18 fara sa am permisul la ... (vezi toată discuția)
Circulare fãrã a ridica permisul de la poliție dupã expirarea suspendãrii Anniemax Anniemax Bună ziua Azi îmi expiră suspendarea dreptului de conducere pentru 30 de zile fără a fi necesar examenul de eliberare (cel cu 13 din 15) pentru ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru depasire pe linie discontinua ssdany ssdany De curand mi-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 30 de zile, pentru ca am efectuat o depasire cu autoturismul intr-o zona in afara localitatii, unde ... (vezi toată discuția)