avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua !Am făcut după 3 ani de tergiversare din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua !Am făcut după 3 ani de tergiversare din cauza fiicei ...

Bună ziua !Am făcut după 3 ani de tergiversare din cauza fiicei soțului meu ,am făcut succesiunea și am fost oarecum forțată să renunț la dreptul meu de creanță asupra apartamentului fiindcă cele 3 fete nu au vrut sa mi accepte dreptul meu de creanță.Va rog sa mi spuneți dacă în această situație se poate anula în instanță certificatul de moștenitor pentru a cere în instanță acordarea dreptului meu de creanță.Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor danares1 danares1 Se poate anula un certificat de mostenitor, eliberat de fostul Notariat de stat?. Dupa decesul sotului, sotia a primit o cota de 1/4 si un copil 3/4 , ... (vezi toată discuția)
Succesiune,casa cu uzufruct si apartament fara partaj facut C.M.A. C.M.A. Buna ziua. In timpul vietii sale ,soacra mea a dobandit: - un apartament (bun comun cu primul sot si la care nu s-a facut partajul, dupa ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca succesiunea daca s-a renuntat la ea, aparand un al treilea mostenitor? A.Guraliuc A.Guraliuc Acum 2 ani sotul meu a decedat subit. Dupa un an de la moartea sa, am fost citata la un proces intentat cum ca s-ar alfa un copildintr-o relatie extraconjugala ... (vezi toată discuția)