avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... bibliografie admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

bibliografie admitere magistratura

Salut, m-am hotarat si eu sa dau examenul acesta, despre care multi spun ca e monstruos.
As dori sa stiu opiniile celor care au fost admisi.
Eu intentionez sa ma apuc de invatat de acum si vreau sa dau examenul doar in toamna, deoarece ptr. cel din primavara nu voi putea fi suficient pregatita.
Va rog sa imi spuneti daca conteaza foarte mult autorii dupa care voi invata.
La procedura civila nu este suficient daca citesc codul comentat si adnotat(il am al lui Les, ed.2005) ?
La civil am catile lui-Lupan-partea gen, Liviu Pop-reale, Statescu si Barsan -obligatii si vreau sa-mi cumpar Deak-succesiuni si contracte
La penal si proc pen inca nu am nimic-ce imi recomandati sa imi cumpar?
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 08:03, 27 Ianuarie 2010
Civil, anul I - Beleiu sau Boroi
Reale - Liviu Pop
Obligaţii - Stătescu şi Bârsan
Contracte, succesiuni - Deak
Procedură civilă - Boroi şi Ciobanu , curs selectiv, merge şi Tăbârcă
Penal general - la INM e la mare modă Streteanu, da merge şi Mitrache
Penal Special - Loghin
Procedură penală - Neagu şi codul (tratatul lui Neagu e pe cod)

La CEDO citeşte hotărârile din tematică (considerentele curţii) şi e suficient. Mai ales că toate grilele din CEDO valorează juma de punct.
Baftă!
gasesc vreo carte care sa cuprinda toate hotararile CEDO?
Multumesc.
buna!si eu la fel intentionez sa d-au in toamna,daca vrei ne mai putem consulta din cand in cand sa vedem cum stam cu materia ??????/ce zici?multa bafta!si spor la invatatura!o zi buna!
@anasm - exista "jurisprudenta cedo in cauzele impotriva romaniei . culegere de hotarari " - beatrice ramascanu , contine cea mai mare parte din hotararile din tematica , pt restul le poti lua de pe net ...
BUNA! STII CUMVA CE CARTI IMI TREBUIE SI MIE PENTRU ADMITEREALA INM-ADICA PENTRU CEI FARA EXPERIENTA?????EU TREBUIE SA MI LE COMAND ON-LNE PENTRU CA SUNT IN ISRAEL DE 3 ANI SI JUMATATE SI SIGUR O SA DUREZE LIVRAREA....APROPO STII CUMVA SI DE UNDE SA LE COMAND????????????MERSI MULT SI SPER CA NU TE-AM AGASAT CU INTREBARILE MELE!O ZI BUNA!

Alte discuții în legătură

Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)