avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inchidere abonament mai devreme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inchidere abonament mai devreme

Buna ziua! Soțul meu a dorit sa iși cumpere un telefon in rate de la orange, dar a trebuit sa astepte 24 h sa vada daca i se accepta cererea in functie de salariu. O data cu aceasta cerere, i-au facut automat si un abonament de 10€ / luna timp de 24 luni. A doua zi a fost sunat sa i se spuna ca nu i s-a acceptat cererea pentru a putea cumpara telefonul. Doar ca lui abonamentul i-a ramas, desi au discutat ca v-a pastra abonamentul doar daca i se acorda si telefonul. Nu a putut ajunge in termen de 24 h pentru a inchide el abonamentul, din cauza serviciului, v-a ajunge tocmai peste 2 sapt acasa. Operatorul cu care am vorbit a spus ca numai el il va putea inchide doar in 24 h, atfel nu are ce sa faca si ramane abonamentul activ.
Ce putem face pentru al inchide? Nici nu am bagat acea cartela in telefon, ai abonamentul nu ne este de folos, nu avem ce sa facem cu el. Se poate inchide sau nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2021
AnaPrs08, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)
Somație credit express Ionut_g Ionut_g Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)