avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Mi-a fost comunicata decizia pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Mi-a fost comunicata decizia pentru pensionare anticipata ...

Buna ziua,
Mi-a fost comunicata decizia pentru pensionare anticipata partial si intre timp am fost tentata sa mai stau la munca. Ce se va intampla cu decizia mea si valoarea deja calculata pentru pensia ce mi se cuvine?
La anul se reia calculul cu alta formula sau valoarea ramane valabila?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:26, 29 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate se schimba legea si nu mai puteti iesi....
:( Da, corect. Dar valoarea calculata ramane aceiasi pana la punerea in aplicare?
Ramane valabila ca si punctaj mediu anual.
Pensia poate sa mai creasca prin majorarea valorii punctului de pensie, care la acest moment este de 1442 l.ei.
Necunoscuta ramane valoarea punctajului mediu anual aferent indicelui de corectie.
Inteleg ca daca nu accept punerea in aplicare in termen de 30 de zile pierd indicele de 1,41? raman cu punctajul mediu anual comunicat si atat?
Pana la modificarea legii nu pierdeti nici valoarea in punctaj mediu anual a indicelui de corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
coeficient pensie aurica.slatineanu aurica.slatineanu bună ziua am decizie de pensie anticipată din nov.2020 am lucrat în tot acest timp nu am încasat pensia anticipată la calculul din 2020 s- a folosit ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)