avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna ziua, stiu ca acum , in intervalul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna ziua, stiu ca acum , in intervalul 26.07.2021-20.08.2021 ...

Buna ziua, stiu ca acum , in intervalul 26.07.2021-20.08.2021 se fac inscrieri pentru primirea in profesie ca si avocat stagiar/definitiv.
Stiu ca, in anii trecuti, daca aveai o vechime de consilier juridic de minim 5 ani, nu mai sustinneai examenul de definitivat,
Acum inteleg ca pentru a intra in barou ca si avocat trebuie sa dai examen, iar daca vrei sa fii avocat definitiv nu il mai dai?este de ajuns definitivatul de consilier juridic si vechimea de minim 5 ani in aceasta functie?
Cel mai recent răspuns: alexank , utilizator 11:40, 30 Iunie 2021
Buna ziua,

Persoanele care au o vechime de minim 5 ani ( consilier juridic, jurisconsult, etc.) pot sustine direct examenul de definitivat sub urmatoarele conditii : existenta examenului de definitivat in profesia juridica si dovada vechimii prin raport din Revisal sau adeverinta de vechime de la angajator ( se prefera raport din Revisal).

Sursa info : UNBR.

O zi frumoasa!
MULTUMESC, MI-ATI DAT O VESTE SUPER BUNA!!!
DE ACUM CU DUMNEZEU INAINTE SA IAU EXAMENUL DE DEFINITIVAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Dilema nayra nayra Buna ziua tuturor, M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv - avocat definitiv/stagiar? Lorena Chirila Lorena Chirila Multi consilieri juridici au dat examen de primire in avocatura si se confrunta cu problema de a fi obligati sa faca stagiul desi sunt consilieri juridici ... (vezi toată discuția)