Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de care ne- ...

Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de care ne- a făcut documentația pentru granturile horeca.
Ne- a solicitat toate documentele și informațiile necesare pentru raportul de expertiză contabilă. Înainte de a transmite cererea de finanțare mi-a transmis și mie spre semnare acest raport. Cifrele erau corecte, l-am semnat, doar că după ce ei au transmis cererea, formularul de finanțare generat a apărut greșit. ( I diferența de peste 130.000 la suma de primit)
Ei ne-au transmis că greșeală nu le aparține, că toate datele au fost înscrise corect, doar că există erori în aplicație.
Nu mai știu ce să cred. Se poate întâmpla să existe astfel de erori sa înscrie suma eligibilă in loc de cifra de afaceri pe 2020?
Și normal cine e vinovat? S- a mai confruntat cineva cu această problema?
Mulțumesc.
Jp

Alte discuții în legătură

Decont tva si d390, cum se rectifica? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta. A fost declarat in D390 la achizitii intracomunitare o suma in plus, deci si in Decontul de TVA a fos ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare deconta tva trimestrial tincuta30 tincuta30 O societate comerciala a depasit la 31.12.2011 plafonul de 100.000 euro ca si cifra de afaceri. Drept urmare trebuia sa treaca d.p.v. al TVA la perioada ... (vezi toată discuția)