avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de care ne- ...

Am încheiat un contract de consultanta cu o firma de care ne- a făcut documentația pentru granturile horeca.
Ne- a solicitat toate documentele și informațiile necesare pentru raportul de expertiză contabilă. Înainte de a transmite cererea de finanțare mi-a transmis și mie spre semnare acest raport. Cifrele erau corecte, l-am semnat, doar că după ce ei au transmis cererea, formularul de finanțare generat a apărut greșit. ( I diferența de peste 130.000 la suma de primit)
Ei ne-au transmis că greșeală nu le aparține, că toate datele au fost înscrise corect, doar că există erori în aplicație.
Nu mai știu ce să cred. Se poate întâmpla să existe astfel de erori sa înscrie suma eligibilă in loc de cifra de afaceri pe 2020?
Și normal cine e vinovat? S- a mai confruntat cineva cu această problema?
Mulțumesc.
Jp

Alte discuții în legătură

Decont tva si d390, cum se rectifica? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta. A fost declarat in D390 la achizitii intracomunitare o suma in plus, deci si in Decontul de TVA a fos ... (vezi toată discuția)
Declarat eligibil, primit grant, implementat corect, pus sa returnez pt ca nu am fost eligibil nbck nbck Buna ziua, Doresc sa va semnalez un abuz usor verificabil (precum in KAFKA) facut de catre \"Agentiea pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)