avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. in legatura cu plata orelor suplimentare ; ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. in legatura cu plata orelor suplimentare ; la atelierul ...

buna ziua. in legatura cu plata orelor suplimentare ; la atelierul nostru se stie ca nu se pot acorda ore libere pentru a compensa orele suplimentare; in timpul verii este mai mult de lucru; asa ca se plateste sporul la salariu in fiecare luna, atunci cand orele sunt prestate. Este corect? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 2 Iulie 2021
Da, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare munca prestata in zilele de sarbatoare legala alex76 alex76 Buna ziua, Va adresez rugamintea de a ma ajuta in solutionarea urmatoarei probleme: Potrivit dispozitiilor art. 142 Codul muncii in cazul salariatilor care ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare - concret delfin24 delfin24 Buna ziua, Stiu ca mai exista subiecte deschise pe aceasta tema, am citit ce spune si contractul colectiv de munca, dar eu tot nu inteleg... Deci, ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)