avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410

Buna ziua. In prezent sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410 de activitati de design specializat, in baza diplomei de licenta, de absolvire a facultatii de grafica al universitatii de arte plastice din Cluj Napoca. Am inventat un joc de societate, la care i-am facut grafic designul, si as dori sa-l tiparesc in forma fizica si sa adaug pioni de joc si un zar. Intrebarea mea este, am dreptul sa vand acest joc, daca am doar acest cod caen, care nu este inregistrat la registrul comertului ci la finante?
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este valabila diploma de artist plastic, universitatea ... bujanita bujanita Buna ziua, este valabila diploma de Artist Plastic, Universitatea de arta si Design, specializare pictura pentru codul caen 7410 - design specializat, ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)