avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, este valabila diploma de Artist Plastic, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, este valabila diploma de Artist Plastic, Universitatea ...

Buna ziua, este valabila diploma de Artist Plastic, Universitatea de arta si Design, specializare pictura pentru codul caen 7410 - design specializat,
ma intereseaza pentru activitate de designer grafic, am muncit deja 3 ani pe functia respectiva intr-o firma, am de asemenea cateva cursuri de specialitate completate pe platforma LinkedIN, dar nu am acces la certifiate, apar doar pe profil.

Alte discuții în legătură

Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt inregistrat la anaf cu cod caen 7410 pasarea colibri pasarea colibri Buna ziua. In prezent sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410 de activitati de design specializat, in baza diplomei de licenta, de absolvire a facultatii de ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)