avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl nu respectă (nu vine deloc) programul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl nu respectă (nu vine deloc) programul de vizită

Ce facem cu tatăl care refuza sa vină la domiciliul mamei pentru a lua copilul,astfel ca nu îl ia multiple weekenduri la rand. Solicită sa îl ducem noi la el pe motiv ca este deranjat de drumul pe care trebuie sa îl facă cu mijloacele de transport în comun iar la terminarea programului de vizita are pretenția ca, dacă îl ia, să fie luat copilul de la el, lucru care nu se poate în cazul de față pentru ca as folosi același mijloc de transport și sunt zile când nu pot sa merg eu după el, deasemenea este deranjat ca programul de serviciu al mamei presupune ca aceasta sa fie ajutată se matusa pentru a-l duce și lua de la cămin(pentru că nu mai avem părinți) . Dacă încerc sa caut bona, primesc amenințări cu protecția copilului privind hotărârea de a lua bona. Ce fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
Contnou2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 3 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce fac?

Il ignorati si va vedeti de treaba.
Daca vrea sa isi exercite dreptul la vizita, va trebui sa vina dupa el si sa il aduca inapoi sau sa va intelegeti ca el sa il ia de la dvs si dvs de la el.
Daca nu vrea bona pt copil, sa vina sa stea el cu copilul, e ok si asa, nu mai platiti bona.
sau sa angajeze el pe cine vrea pe banii lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort elena w elena w O intrebare am si eu . Daca tatal are dreptul dupa divort sa isi ia copilul fara stirea mamei de la domiciliu si poate lua hotarari fara stirea mamei. Precizez ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita copil! ginutzajoco ginutzajoco din cite am inteles dreptul de vizita este 2 week pe luna si jumatate din vacante. Insa cite ore pe zi sunt permise? tot week.endul ? adica copilul va merge ... (vezi toată discuția)
Tutorele mamei Ni43 Ni43 Bună ziua!.. Va rog frumos să mă ajutați cu o problema!.. Explic repede contextul : mama mea este foarte bolnavă la pat, nu aude cu niciuna din urechi, cu ... (vezi toată discuția)