avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Sotul a primit o pedeapsa de 1 an si 20 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Sotul a primit o pedeapsa de 1 an si 20 zile cu executare ...

Buna ziua. Sotul a primit o pedeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar. Pe 24 iunie l.au ridicat. Cate luni va trebuii sa execute si cand se poate aplica eliberarea conditionata? Daca merge la munca si nu are rapoarte poate iesi mai devreme de 2 treimi din pedeapsa? Am un copil de 4 ani si sunt si insarcinata iar la nastere, el ar avea 6 luni jum executate. E vreo sansa sa iese atunci? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sotul a primit o pedeapsa de 1 an si 20 zile cu executare ... BiaByanca BiaByanca Buna ziua. Sotul a primit o pedeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar. Pe 24 iunie l.au ridicat. Cate luni va trebuii sa execute si cand se poate ... (vezi toată discuția)
Cand se depune cererea de liberare conditionata BiaByanca BiaByanca Buna seara. Sotul meu a primit o pesdeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar, incepand in 24.06.2020. A iesit la munca, a participat la cursuri si ... (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)