avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand se depune cererea de liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand se depune cererea de liberare conditionata

Buna seara. Sotul meu a primit o pesdeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar, incepand in 24.06.2020. A iesit la munca, a participat la cursuri si nu are rapoarte. La calculator ii arata fractia obligatorie de 192 zile(02.01.2022) si comisia de eliberare pe 26 februarie. Cand putem depune cererea de liberare conditionata, la fractie sau asteptam sa o depuna comisia din penitenciar? Avem un copil de 4 ani, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la inceputul lunii ianuarie, se poate obtine permisie de o zi la nasterea copilului?
Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:44, 5 Ianuarie 2024
Ce varsta are condamnatul?
29 ani
În cazul dânsului, fractia ar fi 2/3 din durata pedepsei, adica undeva in februarie-martie 2022, ar fi termenul.
Multumesc! In legatura cu permisia, se poate obtine la nasterea copilului, ca un drept sau trebuie sa aiba credite si sau recompensa?
Nu este un drept absolut, este o facilitate, o recompensa, insa priveste vizita.

Alte discuții în legătură

Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soțul executa in românia o pedeapsa pentru niște ... amalia79 amalia79 Buna ziua, Soțul executa in România o pedeapsa pentru niște fapte petrecute și condamnate in Italia in 2010. A fost propus pentru comisia de liberare ... (vezi toată discuția)