avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Soțul executa in România o pedeapsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Soțul executa in România o pedeapsa pentru niște ...

Buna ziua,
Soțul executa in România o pedeapsa pentru niște fapte petrecute și condamnate in Italia in 2010. A fost propus pentru comisia de liberare condiționata pentru luna mai. Soțul a avut un comportament exemplar, a participat la cursurile organizate de penitenciar, urmează cursurile anului școlar 2021-2022, a obținut recompense si evidențieri, a executat fractia de pedeapsa. Ce lege e mai favorabilă pt judecarea liberarii condiționate?! Legea din codul vechi sau din cel nou? Sau care din legi i se va aplica ?!
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
amalia79, utilizator
Cel mai recent răspuns: amalia79 , utilizator 20:52, 12 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

I se vor aplica dispozitiile din Vechiul Cod penal.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)
Se poate elibera mai devreme? mantaandreea mantaandreea Sotul meu are de executat 2 ani de inchisoare pentru ultraj.Executarea a inceput-o din 25 noiembrie 2011.As vrea sa stiu cand pot sa-i angajez un avocat care ... (vezi toată discuția)