avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie anticipata parțial cu ani lucrați ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie anticipata parțial cu ani lucrați în Austria

Bună ziua,
1. Se poate cere recalcularea pensiei anticipate parțial , stabilita în martie 2019 în România, dacă am mai lucrat de atunci în Austria?
2. Am reședință în Austria și încă lucrez aici pana la 1 februarie 2022, data când am dreptul de ieșire la pensie - 60 de ani. Ce acte trebuie sa trimit dacă am dreptul de recalculare?
De când se acorda aceste drepturi?
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2021
LLia, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de recalculare sau revizuire ? LLia LLia Sunt beneficiară a unei pensii anticipate parțiale comunitare din martie 2019. din România , având reședință în Austria din 2014. Când s-au stabilit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata parțială LLia LLia Recalculare pensie anticipata parțială. Se poate sa solicit recalcularea pensiei anticipate parțială (penalizata ) decizie din aprilie 2020 ,dacă după ... (vezi toată discuția)
Am 64 ani si 8 luni m-am pensionat anticipat la 60 de ani , am ... vasilebin vasilebin Am 64 ani si 8 luni m-am pensionat anticipat la 60 de ani , am 4 ani si 6 luni de grupa 2 , conform cu legea 215/2019 se acorda o reducere de 1 an si 4 luni , ... (vezi toată discuția)