avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autoturism aflat in patrimoniul unui cabinet medical ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autoturism aflat in patrimoniul unui cabinet medical individual la inchiderea activitatii.

Cum se poate trece un autoturism, aflat in patrimoniul unui cabinet medical individual, complet amortizat, in proprietatea titularului cabinetului medical , la inchiderea activitatii ?
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere societate trecere cladire si autoturism asupra asociatilor Andrei_3001 Andrei_3001 Buna ziua. Doresc sa inchid o societate care nu mai are activitate. Societatea are doi asociati (eu si tatal meu), nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)
Radiere cabinet medical individual si infiintare srl cu acelasi obiect de activitate tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Sotia mea are un cabinet medical individual si doreste sa infiinteze un SRL cu acelasi profil de activitate. Din cate m-am informat, se radiaza ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mjloc fix brezel brezel sunt PFA (cabinet medical) vreau sa vand un autoturism cumparat in leasing pe cabinet in anul 2007. Autoturismul este platit si amortizat integral si vreau ... (vezi toată discuția)