avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract drepturi autor - nu imi primesc banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract drepturi autor - nu imi primesc banii

Buna ziua,

Am colaborat cu o firma timp de o luna si 2 zile. dupa multe insistari, am reusit sa ii conving sa imi faca un contract de munca, dar acesta era pe drepruri de autor ( eu fiind graphic designer, creez arta comerciala ). In acest moment tot incerc sa imi recuperez banii de la aceasta firma, ei ma ameninta constant. Am sunat la ITM, dar ei nu se ocupa de acest tip de contracte. ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 5 Iulie 2021
Puteti :
- promova o actiune in instanta;

- apela la mediere.
pentru mediere, care este procesul?
Detalii mediere
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional de confidentialitate magda.balog magda.balog Buna ziua, Am o angajata designer graphic care pleaca de la firma dupa 2 ani, vreau sa ii fac un act de confidentialitate si aici sa includ toate clauzele ... (vezi toată discuția)
Contract de mediere angela0045 angela0045 Buna.De curand am semnat un contract de mediere cu o firma de plasare a fortei de munca ,mi-au acordat un loc de munca in strainatate si urma sa plec din ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere loc de munca platit si neonorat de firma alemoraru alemoraru Buna ziua. Am incheiat un contract de mediere cu o firma din Sibiu , in vederea gasirii unui loc de munca in stainatate. La incheierea contractului am ... (vezi toată discuția)