avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O nelămurire la care nu am primit răspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O nelămurire la care nu am primit răspuns concret ...

Buna ziua. O nelămurire la care nu am primit răspuns concret și la care nu am fost sfătuit ce anume trebuie să fac, sau cum trebuie să procedez dar sper că cineva mă poate ajuta cu un răspuns sigur.
În cazul în care, cineva care este medic și lucrează în sistem privat, adică are contract de prestări servicii medicale(7 ore)si contract de colaborare(2-3 ore), adică prezenta acestuia la locul de muncă făcându-se doar dacă are consultatii/operatii, și un spital de stat îi oferă posibilitatea efectuarii unor gărzi la domiciliu incepând cu ora 14-8 a doua zi. În ce conditii legale poate efectua aceste gărzi la domiciliu, plătite la sfert din norma de gardă, si deplasari doar in cazul urgentelor, dacă acest medic are incadrare pe contractele sus mentionate la privat? Îi poate afecta cumva dreptul la muncă în sistem de stat sau privat aceste gărzi externe?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2021
Geo_88, utilizator

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare garda medic? Unu234 Unu234 Buna ziua! Sunt medic specialist si efectuez garzi la domiciliu la un spital judetean, fiind angajat in ambulatoriu integrat. Am facut luna trecuta o adresa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.as ... adria108 adria108 Buna ziua! Sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.As vrea sa renunt la garzi din multe motive, dar mi s- a spus de la biroul juridic ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)