avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic! Buna ziua! Sunt consilier juridic ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic! Buna ziua! Sunt consilier juridic cu o vechime ...

Consilier juridic!
Buna ziua!
Sunt consilier juridic cu o vechime de 5 ani, din care 3 în privat si 2 pe functie publica.
Fac mentiunea ca nu sunt inscrisa in Colegiul Consilierilor juridici si nici nu am de gand.
Intrebarea este daca sunt obligata sa ma inscriu in Colegiu pentru a profesa in continuare ca si consilier juridic ( pt societate) iar daca ma inscriu, data faptului că nu am fost inscrisă niciodată, voi fi considerată stagiar si am nevoie de indrumător, in conditiile in care au am 5 ani vechime.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 10 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilieri juridici dana manea dana manea Este obligatorie inscrierea consilierilor juridici in Colegiul Consilierilor Juridici? Astept argumente! (vezi toată discuția)
Consilier juridic la un birou notarial, trebuie sa ma inscriu in ccj? jramona jramona sunt incadrata ca si consilier juridic la un birou notarial, din februarie 2004, ce se intampla daca nu sunt inscrisa in colegiu?In acel birou nu exista un ... (vezi toată discuția)
Legi aplicabile consilierilor juridici angajati cu contract de munca Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva in sfarsit mai clar ce legi, ce drepturi si obligatii si ce statut se aplica consilierilor juridici care sunt ... (vezi toată discuția)