avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o dilema despre masca de protectie Nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o dilema despre masca de protectie Nu vrea sa credeti ca ma ...

Am o dilema despre masca de protectie

Nu vrea sa credeti ca ma laud sau ceva , caci nu sunt genul de persoana sa-mi gadil egoul dar eu respect legea , v-am spus asta asa ca fapt divers sa stiti ca nu sunt un nebun , un pericol social. Astazi a fost foarte cald , o canicula insuportabila. Eu avand astm cu masca si cu canicula aia in transportul in comun pentru mine este o combinatie foarte proasta. Stateam pe scaun si nu mai puteam efectiv ma sufocam si m-am decis sa pun putin sub barba masca , 2-3 minute ca sa-mi revin si dupa o pun regulamentar la loc, am zis ca nu este o problema mare ca daca intra controlorii o sa ma inteleaga ca suntem oameni. Observ in stanga mea o femeie ce parea ca ma filma sau ma poza , cel putin asa cred , nu am intrebat-o ce face pentru ca eram foarte socat pe moment. Dansa a coborat cu o statie mai inainte de mine deci nu am putut sa o intreb ce a facut. Adica eu stiind ca sunt un cetatean cu principii ce respecta legea , nu-mi sta bine sa stiu ca intr-un moment de slabiciune cineva a profitat si m-a filmat cu gandul de ma reclama ( asta in cazul in care dansa chiar m-a filmat). Credeti ca sunt eu prea paranoic? In cazul in care dansa m-a filmat , ce poate face dansa cu acel material , se poate duce la o sectie de politie sa me reclame? Iar daca primesc amenda, ce pot face mai exact? Tin sa mentionez ca nu o duc foarte bine din punct de veder financiar si nu-mi pot permite un avocat sa ma apere in instanta. Rog seriozitate , ca sa-mi pot rezolva problema. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:29, 9 Iulie 2021
Nu cred ca veți avea probleme.
Nu cred ca sunteți paranoic.
Poate doar va urmarea sa constate reactiile pe care le aveati cand purtati masca si apoi cand ati renuntat sa o mai purtati. Curiozitatea este ceva specific omului.
De ce nu mergeti la medic sa cereți o adeverință ca nu puteti purta permanent masca datorită problemelor de sanatate?
Așa scăpați de eventuale probleme legale ( amenzi...), nu si de curiozitatea oamenilor, dupa un an și ceva de purtat masca...
Stati liniștit,nu va mai faceți griji,nu se va întâmpla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O clinica medicala privata poate impune purtatul mastii medicale ... leonstanescu leonstanescu O clinica medicala privata poate impune purtatul mastii medicale in incinta clinicii?(masura luata in afara starii de urgenta, acum cateva zile) Daca o ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb savumarin savumarin Duminica, orele 13.00, statia Universitate, ma urc intr-un autobuz, caut un loc unde sa-mi pot desface rucksacul sa pot scoate cardul ca sa-l validez...cand ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)