Nu vrea sa credeti ca ma laud sau ceva , caci nu sunt genul de persoana sa-mi gadil egoul dar eu respect legea , v-am spus asta asa ca fapt divers sa stiti ca nu sunt un nebun , un pericol social. Astazi a fost foarte cald , o canicula insuportabila. Eu avand astm cu masca si cu canicula aia in transportul in comun pentru mine este o combinatie foarte proasta. Stateam pe scaun si nu mai puteam efectiv ma sufocam si m-am decis sa pun putin sub barba masca , 2-3 minute ca sa-mi revin si dupa o pun regulamentar la loc, am zis ca nu este o problema mare ca daca intra controlorii o sa ma inteleaga ca suntem oameni. Observ in stanga mea o femeie ce parea ca ma filma sau ma poza , cel putin asa cred , nu am intrebat-o ce face pentru ca eram foarte socat pe moment. Dansa a coborat cu o statie mai inainte de mine deci nu am putut sa o intreb ce a facut. Adica eu stiind ca sunt un cetatean cu principii ce respecta legea , nu-mi sta bine sa stiu ca intr-un moment de slabiciune cineva a profitat si m-a filmat cu gandul de ma reclama ( asta in cazul in care dansa chiar m-a filmat). Credeti ca sunt eu prea paranoic? In cazul in care dansa m-a filmat , ce poate face dansa cu acel material , se poate duce la o sectie de politie sa me reclame? Iar daca primesc amenda, ce pot face mai exact? Tin sa mentionez ca nu o duc foarte bine din punct de veder financiar si nu-mi pot permite un avocat sa ma apere in instanta. Rog seriozitate , ca sa-mi pot rezolva problema. Multumesc anticipat!
Poate doar va urmarea sa constate reactiile pe care le aveati cand purtati masca si apoi cand ati renuntat sa o mai purtati. Curiozitatea este ceva specific omului.
De ce nu mergeti la medic sa cereți o adeverință ca nu puteti purta permanent masca datorită problemelor de sanatate?
Așa scăpați de eventuale probleme legale ( amenzi...), nu si de curiozitatea oamenilor, dupa un an și ceva de purtat masca...
Amenda ratb
savumarin
Duminica, orele 13.00, statia Universitate, ma urc intr-un autobuz, caut un loc unde sa-mi pot desface rucksacul sa pot scoate cardul ca sa-l validez...cand ... (vezi toată discuția)