avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vechime în muncă IF 1. Soția deține un salon de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vechime în muncă IF 1. Soția deține un salon de înfrumusețare ...

Vechime în muncă IF
1. Soția deține un salon de înfrumusețare ca IF de cca 20 ani. Din 2006 nu a mai contribuit la plata vechimii în muncă!
Se consideră vechime în muncă, chiar dacă nu a contribuit, fără a fi plătit pentru această perioadă? Exemplu, are 11 ani vechime pe cartea de muncă plus 15 ani fără să plătească, total 26 ani. Nu are pretenția la o pensie plătită, doar dacă se consideră vechime în muncă.
2. De la instaurarea stării de urgență, ulterior stării de alertă, IF a beneficiat de ajutor conform OUG 132/2020, respectiv 75% din salariul mediu brut și 41,5% din salariu brut. Acestea se înscriu în declarația unică la fisc plus contribuțiile la sănătate și vechime în muncă. Se consideră vechime în muncă plătită?
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 7 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în muncă în if 1. soția deține un salon de înfrumusețare ... nick5roo nick5roo Vechime în muncă în IF 1. Soția deține un salon de înfrumusețare ca IF de cca 20 ani. Din 2006 nu a mai contribuit la plata vechimii în muncă! Se ... (vezi toată discuția)
Vechime în muncă în if nick5roo nick5roo 1. Soția deține un salon de înfrumusețare ca IF de cca 20 ani. Din 2006 nu a mai contribuit la plata vechimii în muncă! Se consideră vechime în ... (vezi toată discuția)
Codul muncii in contextul actual- buna ziua, in luna aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis ... oana.cris oana.cris Buna ziua, In luna Aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis in somaj tehnic pana in luna Iunie inclusiv. In luna Iulie, m-a scos si m-a bagat in preaviz, ... (vezi toată discuția)