avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange Yoxo impune plata cu card inscris in aplicatie, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange Yoxo impune plata cu card inscris in aplicatie, refuza plata prin internet banking

Orange Yoxo impune plata cu "card înscris" in aplicația proprie" cu "3d secure numai la prima plata"
–adică își retrage banii la emiterea facturii.
Refuza /Susține ca plata prin internet banking nu se poate "aloca".
Am cerut numărul legii care permite restricția.
Mai susține ca am fost de acord când m-am abonat. Clauza abuziva apare in derulare.
De atunci, anul trecut, am avut un card "compromis", cu furnizor tot cu "3d secure numai la prima plata"
si nu cu confirmare pentru fiecare plata, ca pentru oricare alt furnizor.
Nu "înscriu" alt card nicăieri.
Am plătit prin internet banking si am telefonul suspendat pentru neplata.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2021
tist, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)