mitzunator86
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu. Actul a fost încheiat între prostul de mine și fosta iubita. Am "vândut" casa ei,că sa nu mă părăsească. Și logic că după ne-am despărțit ,iar eu am rămas fără casă.Vointa reală a mea nu a fost,dar dacă nu făceam așa,nu voia să mai fin împreună.
gi-jane2
Moderator 14din 14 utilizatori consideră acest răspuns util
va trebui sa contactati un avocat si sa incepeti un proces in instanta, e singura cale pe care puteti actiona. Ma departe, pt reusita, depinde si de cum sustine avocatul cauza.
cert e ca sanse aveti, va ajuta legea.
Art. 1665
Preţul fictiv şi preţul derizoriu
(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.
(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.
mai sunt persoane care fac greseli ca sa nu le zicem direct prostii, dar dvs luati de departe locul 1 cu coronita.
Pret neserios?
geo125879
Pretul dintr-un contract de v-c mai mic decat cel din precontract (inscris sub semnatura privata: cumparator, vanzator, agentie) poate fi considerat pret ... (vezi toată discuția)