avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DIFUZOR IN CURTE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DIFUZOR IN CURTE

Domnilor , daca eu ca maloman , am in curte o boxa atarnata sub grinda casei si ascult muzica in limita orelor de program de liniste , un vecin se poate impotrivi ? Acesat spune ca este indreptata catre casa lui si il deranjeaza , dar este la mine in curte , nu pe gardul lui
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Pompilui Avram, utilizator
chstia cu " datul in gura " este foarte dificil de realizat . in ce priveste repertoriul lui , nu ma priveste , am variante de evitare . GHINIONUL LUI . OK multumresc pentru incurajari
~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util

E clar ca nu vreți a conviețui de o maniera încât sa va pese de cei din jur, indiferent ca sunteți acasa sau pe o pajiște la un gratar cu amicii.
Trebuie lucrat la atitudinea Dvs fata de cei ce vor a trai normal, fără sa deranjeze.
Și aici, este doar un exercițiu de bun simț
Decideți Dvs
Pompilui Avram a scris:

ideea este ca sunt in curte la mine.....sa vina cu decibelmetru" ......

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti obligatia sa nu deranjati vecinii sau terte persoane prin actiunile sau inactiunile dv. la fel cum si dv. aveti dreptul sa nu fiti deranjat. Limitele deranjului sunt subiective - o muzica tare pentru cineva poate sa fie un zumzet de albine pt. altcineva. Luati in calcul ce au spus colegii mai sus, si nu va creati probleme inutil.
Exista oameni care sunt deranjati si numai pentru faptul ca exista , si aici ma opresc .

Alte discuții în legătură

Cat de tare pot sa ascult muzica? irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu cat de tare pot sa ascult muzica!Cei pusi pe rautati le spun de acum...ascult toate genurile de muzica incepand din ani 70 ... (vezi toată discuția)
Ascultare muzica Adryan10 Adryan10 Buna ziua am si eu o problema vecinii mei mi-au facut sesizare la 112 ca ascult muzica la mine in masina in curte ca ai deranjeaza muzica,ca nu-i muzica este ... (vezi toată discuția)
Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)