avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care este cursul corect al euro pentru depasirea ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care este cursul corect al euro pentru depasirea plafonului de 10.000euro la achizitii intracomunitare?

Am primit un articol de la site-ul d-voastra foarte interesant cu achizitiile intracomunitare.In acel articol scrie ca plafonul de 10.000 euro se calculeaza pentru 1 eur la cursul de schimb de la data aderarii adica 1 ian 2007 = 3,3817.
Am a alta lucrare de la prestigioasa firma RENTROP&STRATON, in care acelasi plafon este calc la cursul de schimb de la 31 dec al fiecarui an calendaristic.
Intrebarea mea este cine are dreptate?
Care este cursul corect al euro pentru depasirea plafonului de 10.000euro la achizitii intracomunitare?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:09, 7 Ianuarie 2010
cel de la data aderarii, conform pct 2, alin. 5 din normele de aplicare ale titlului V Cod Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala -neplatitor tva- achizitionare intracomunitara smartfixonline smartfixonline Buna ziua! Societate comerciala, neplatitoare de TVA poate sa achizitioneze din Germania instrumente muzicale in valoare de 20.000 EUR ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Platitor de tva lunar kerekesmargo kerekesmargo 1.depasirea plafonul de 100000 euro la ce curs se calculeaza,adica daca pe 2009 (ian-sept) am 400000 lei venit fara tva cu ce curs /euro impart 2. de la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. tva irbo irbo buna ziua. am o ii infiintata in mai 2010. va rog spuneti-mi si mie cum se calculeaza plafonul pt plata tva si eventual si baza legala. -devin platitor de ... (vezi toată discuția)