avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! M-am pensionat anticipat partial in anul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! M-am pensionat anticipat partial in anul 2017 si nu ...

Buna ziua!
M-am pensionat anticipat partial in anul 2017 si nu mi s-au valorificat veniturile pina la data de 31.03.2001, reprezentand prima de vacanta,ore suplimentare ajutor sarbatori inscrise in adeverinta prezentata la casa de pensii. Doresc sa stiu daca acestea se recalculeaza deja, sau mi se vor adauga recalculate cu pensia definitiva care va fi in luna februarie 2022.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am pensionat anticipat partial in anul 2017 si nu ... danielarusu danielarusu Buna ziua! M-am pensionat anticipat partial in anul 2017 si nu mi s-au valorificat veniturile pina la data de 31.03.2001, reprezentand prima de vacanta,ore ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa depun adeverințe pentru recalcularea pensiei de limita ... Dumitru1949 Dumitru1949 Cum pot sa depun adeverințe pentru recalcularea pensiei de limita de vârstă (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o decizie de pensionare anticipata partiala din ... CHCORNEL CHCORNEL Buna ziua. Am o decizie de pensionare anticipata partiala din 2022, dar nu am pus-o inca in plata. Nu am contestat-o si am continuat sa obtin venituri ... (vezi toată discuția)