avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am o decizie de pensionare anticipata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am o decizie de pensionare anticipata partiala din ...

Buna ziua.
Am o decizie de pensionare anticipata partiala din 2022, dar nu am pus-o inca in plata. Nu am contestat-o si am continuat sa obtin venituri salariale pe baza contractului de munca. Dreptul de pensionare la limita de varsta se va produce la finalul anului 2025. Intrebarea mea este urmatoarea: -Daca in urmatoarele 5-6 luni s-ar produce incetarea raporturilor de munca si as duce decizia de incetare pt, pensionare la Casa de Pensii, nu ar trebui sa am acum o decizie recalculata dupa noua lege , sa stiu care ar fi noul cuantum al acesei pensii anticipate partiale, sa stiu daca ar fi oportun acest demers?
Sintetizand, deciziile de pensionare partiale anticipate nepuse in plata nu se recalculeaza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:00, 15 Septembrie 2024
Si deciziile de pensii anticipate partiale nepuse in plata se recalculeaza in baza legii 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Între decizia pap (pensie anticipată parțială) ... Nicolae62 Nicolae62 Bună ziua Între decizia PAP (pensie anticipată parțială) pe legea 263/2010, emisă în 15 noiembrie 2022 și decizia de recalculare primită pe 25 ... (vezi toată discuția)
Adeverinte neluate in calcul la pensionare Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare vizavi de o decizie de pensionare emisa in data de 8 ianuarie 2025. La punctul \"Motivarea deciziei\" se specifica: \"Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Interpretare art.56 legea pensiilor 360/2023 ana bria ana bria Buna ziua, legat de Legea pensiilor 360/2023, va rog sa imi spuneti daca art.56 din aceasta pensiilor se aplica si in cazul in care persoana are o decizie de ... (vezi toată discuția)