avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Între decizia PAP (pensie anticipată ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Între decizia PAP (pensie anticipată parțială) ...

Bună ziua
Între decizia PAP (pensie anticipată parțială) pe legea 263/2010, emisă în 15 noiembrie 2022 și decizia de recalculare primită pe 25 martie 2025, nu trebuia emisă din oficiu o decizie PLV (pensie limită de vârstă) cu data expirării perioadei de anticipație de 19 luni și totodată pensia să fie întreagă? Nu s-a întâmplat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:56, 31 Martie 2025
Daca data trecerii la limita de varsta este pe legea 360/2023, atunci mie mi se pare ceva normal cea ce s-a intamplat.
Important este faptul ca datele din decizia de recalculare sa aiba legatura cu cele ale pensiei de limita de varsta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în pensie parțial anticipată conform.legii 263/2010 și ... Ion Dibaciu Ion Dibaciu Sunt în pensie anticipată parțială conform legii 263/2010 și mai îmi trebuie o lună de stagiu de cotizare pt a putea ieși la pensie limită de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o decizie de pensionare anticipata partiala din ... CHCORNEL CHCORNEL Buna ziua. Am o decizie de pensionare anticipata partiala din 2022, dar nu am pus-o inca in plata. Nu am contestat-o si am continuat sa obtin venituri ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate de gradul doi dinonicu dinonicu Din decizia de pensie lipseste rubrica aferenta stagiului potential care a fost indeplinit in anul 2022 si bineinteles lipsesc si punctele acordate de legea ... (vezi toată discuția)