avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Preavizul de 20 zile lucrătoare acordat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Preavizul de 20 zile lucrătoare acordat de către ...

Bună ziua! Preavizul de 20 zile lucrătoare acordat de către angajator la încetarea CIM poate fi întrerupt doar de concediu medical? În această perioadă de preaviz am donat sânge la Centrul de Transfuzii prin care se acorda o zi liberă. Intrebarea ar fi : se poate lua în considerare această zi pentru întreruperea preavizului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 12 Iulie 2021
Preavizul poate fi intrerupt de orice situatie care conduce la suspendarea c.i.m. Donarea nu intra in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate zile libere se acorda donatorilor de sange? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Am inteles ca exista o lege in care donatorilor de sange li se acorda 1 zi libera (care poate fi si neplatita),dar in ROI,este la stipulat rubrica:acordarea ... (vezi toată discuția)
Drepturile donatorilor de sange Purcelus Purcelus Un donator regulat, se prezinta la Centrul de transfuzii in scopul de a dona sange. In urma analizelor este suspendat temporar pentru donare, deci nu doneaza ... (vezi toată discuția)
Donare sange in preaviz Radu03 Radu03 Buna ziua, Sunt in perioada de preaviz la o firma si m-am programat pentru donare de sange la centrul de transfuzii. Am discutat la firma sa vad daca mi se ... (vezi toată discuția)