avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare curățătorie încălțăminte cu abur
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare curățătorie încălțăminte cu abur

Bună ziua. Doresc să deschid o curățătorie de încălțăminte pe bază de abur. Aș avea câteva întrebări:
1. Care ar fi codul CAEN care se pretează pentru această activitate ? Din ce am cercetat am găsit 9601-curățătorie pentru articole de îmbrăcăminte și 9523 - repararea și întreținerea încălțămintei. Există și alt cod CAEN care ar putea fi utilizat ?
2. Există vreun cod CAEN pentru această activitate care nu ar necesita autorizație de mediu ? Din discuția cu cei de la APM eliberarea autorizației ar dura MINIM 6 saptămâni, timp în care spațiul și echipamentele ar sta neutilizate. Dacă nu pot evita această autorizație, există vreo modalitate prin care pot să îmi desfășor legal activitatea pe propria răspundere până când primesc autorizația de mediu ?
La cum este situația acum ar trebui să aștept minim 2 luni, timp în care sunt costuri cu chirie, credite, dobânzi etc. și nu pot produce nimic

Alte discuții în legătură

Urgent se poate face asociere doar la profit ? simonagabi simonagabi Am o firma cu obiect de activitate Reparatii si intretinere autovehicule, CAEN 4520, din care desfasor doar partea de spalatorie auto. Vreau sa ma asociez cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen-dispecerat pt diverse reparatii casnice Rafaga Rafaga De ce cod caen si ce autorizatii as avea nevoie pt functionarea unui dispecerat pt diverse reparatii casnice? (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu spalatorie covoare ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Am o cunostinta care vrea sa isi deschisa o spalatorie covoare.Si-a facut firma cu codurile aferente si acum cauta spatiul si ma intreaba care ... (vezi toată discuția)