avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar cadastral care nu mai este valabil Buna ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar cadastral care nu mai este valabil Buna dimineata .Am facut cadastrul in anul 2004.Acum vecina mea ...

Buna dimineata .Am facut cadastrul in anul 2004.Acum vecina mea a modificat linia de hotar si mi-a acaparat 100 mp..Cei de la primarie mi-au spus sa intru pe Imobile eTerra -Public sa vizualizez schita ortofotoplan din 2005 sa o compar cu cea de acum si sa o descarc,Am intrat pe Imobile eTerra dar am constata ca imobilul meu nu apare cu cadastru desi cadastrul a fost facut in din 2004 cu ocazia extinderi casei.Va rog un sfat cum pot rezolva aceasta problema.Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut o expertiza topo judiciara s-a găsit ca ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara sa găsit ca mi-au fost acaparati i 13 mp din teren. După expertiza pirita a mai împins gardul ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate; masuratori cadastrale voit eronate Bogdan Alexandru Bogdan Alexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema legata cu limita de proprietate: Vecinul meu a facut cadastru acum 4 ani; Pe limita de proprietate era si inca este ... (vezi toată discuția)
Care sunt laturile terenului? costirazvan8 costirazvan8 Avem un titlu de proprietate pe un teren de 800 metri patrati, dar nu stim care sunt laturile terenului sub forma de dreptunghi.Lângă terenul meu cineva a ... (vezi toată discuția)