avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un asistent medical generalist care a facut un curs de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un asistent medical generalist care a facut un curs de 3 zile ...

Un asistent medical generalist care a facut un curs de 3 zile absolivind programul de pregatire initiala in protectie radiologica , domeniul RDG si radiologie interventionala, poate lucra ca asistent medical radiolog?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 15 Iulie 2021
In opinia mea, poate lucra.
Cu un simplu curs de 3 zile? Exista vreo legislatie unde se specifica acest lucru?
Nu exista niciun text de lege care sa mentioneze durata exacta a unui curs de formare profesionala.

Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.
Persoana in cauza este deja angajat ca asistent medical generalist de mult timp. Acum pe baza acelui curs solicita sa desfasoare activitate ca asistent medical radiolog.
Daca este post vacant , se va organiza concurs ... daca va fi admis , se poate face fie modificarea functiei , fie o noua angajare
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specializare Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna ziua! V-as ruga sa-mi spuneti cum sunt reglementate specializarile ptr asistenti medicali care lucreaza in sectia radiologie!Ce lege reglementeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Inscriere examen grad principal - asistent medical generalist 2013 cris200723 cris200723 Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist la Serviciul Informatica si Statistica Medicala in cadrul unui spital. In martie 2007 m-am angajat pe post de ... (vezi toată discuția)
Informare posibilitate pierdere post albus_ramona albus_ramona Buna.as dori sa va intreb ce sanse sunt sa imi pierd locul de munca in cazul in care am fost angajat de o firma de stat pe post de asistent medical in ... (vezi toată discuția)