avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot ramane anonim fata de cel denuntat la DNA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot ramane anonim fata de cel denuntat la DNA?

Pot ramane anonim fata de cel denuntat la DNA?

Buna ziua, doresc sa denunt un cetatean care are o pozitie publica politica, consilier local si viceprimar intr-o comuna pentru luare de mita in terenuri imobiliare fix in acea comuna. As dori ca DNA sa investigheze acele achizitii gasite in declaratia de avere pentru ca sunt foarte dubioase. Avand in vedere ca trebuie sa-mi dau datele personale catre DNA cand fac acest denunt, cum pot sa imi protejez identitatea fata de cel denuntat?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
livac, utilizator

Alte discuții în legătură

Afacerile primarului bufalo bufalo Va rog frumos,ma poate lamuri si pe mine cineva :un primar de comuna a pus ochii pe un teren de citeva zeci de ha.(teren la dispozitia comisiei).Acum cauta ... (vezi toată discuția)
Un subiect mai delicat-----va rog sa ma ajutati!va rog din suflet! termofretto termofretto Buna ziua!Am si eu un caz si as dori niste sfaturi ! Pe scurt,am montat unchiului meu care este primar intr-o comuna doua centrale termice pe combustibil ... (vezi toată discuția)
Denunt anonim la dna Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Ce sanse are un denunt anonim sa declanseze sesizarea din oficiu a DNA, in conditiile in care exista pe site-ul oficial un formular pt. denunt dar care ... (vezi toată discuția)