avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cesiune parti sociale Start Up Nation
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cesiune parti sociale Start Up Nation

Buna ziua,

Legat de legea 218/2020 de modificare a OUG 10/2017 pentru Start Up Nation, interzicerea cesiunii a mai mult de 49% din actiuni se aplica si firmelor castigatoare din editiile anterioare (2018), care au terminat implementarea in 2021?
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 13:52, 7 Ianuarie 2022
În opinia mea, persoanelor calificate la fondurile nerambursabile Start-up Nation 2018 semnatare a acordului de finanțare anterior modificărilor legislative survenite la data de 2 noiembrie 2020 nu li se pot aplica aceste noi dispoziții, deoarece în aceste condiții se încalcă principiul securității raporturilor juridice cât și principiul neretroactivității legii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Buna. in anul 2020 am înființat o societate in vederea obținerii ... andrea0810 andrea0810 Buna. In anul 2020 an înființat o societate in vederea obținerii de fonduri nerambursabile pt Start up Nation. Am ales o firma de consultanta. Nu știu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)