avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa pod Fetesti expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa pod Fetesti expirata

Am platit mai multe treceri pod Fetesti, datorita pandemiei acestea nu s a putut folosi si au expirat conform CNAIR dupa 12 luni. Ce sanse am ca aceste taxe platite si “expirate” sa fie reactivate pentru a le putea utiliza, sau sa mi recuperez sumele?
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda taxa pod fetesti din cauza nerespectării programului de încasare a taxei Silvian M. Silvian M. Conform informatiilor oficiale CNAIR prezente pe panourile de pe autostradă, în pliantele tipărite și în anunțurile online, pentru două treceri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)