avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot sa fac daca intr-o contestatie la executare , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot sa fac daca intr-o contestatie la executare , in cauza ...

Ce pot sa fac daca intr-o contestatie la executare , in cauza civila instanta nu a stabilit termen de judecata de 4 luni de zile ?
Cel mai recent răspuns: florin1960 , utilizator 03:27, 15 Octombrie 2021
trimiteti un email pe adresa judecatoriei unde ati introdus contestatia si solicitati explicatii indicand nr de dosar sau partile implicate. Verificati si portalul instantelor de judecata.
Am trimis e-mail de doua ori si scrisoare recomandata si nu raspund deloc.Verific portalul instantelor de judecata in fiecare saptamina si de 4 luni nu da termen.Cu toate ca cererile privind executarea silita se judeca cu celeritate.
Cererile dse judeca cu celeritate în teorie,în realitate datorita a n motive mai mult sau mai.putin întemeiate durează si mai mult decât în cazul dvs.Sunati.la biroul de relatii publice,faceți un memoriu către conducerea instanței etc.
Ultima modificare: Duminică, 1 August 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
trimiteti un email pe adresa judecatoriei unde ati introdus contestatia si solicitati explicatii indicand nr de dosar sau partile implicate. Verificati si portalul instantelor de judecata.

Solicitati explicatii ...asta este din categoria "hai să mai și râdem".


@ florin1960, relaxare, relaxare, relaxare, ... o sa se dea termen.
Ideea este daca ati solicitat si suspendarea excutarii sau doar contestatie la executare.
Ca o simpla contestatie nu misca lucrurile prea mult. Bafta!
Nu e cazul.Sint creditor si debitorul este institutie publica.Institutiile publice , de regula nu solicita suspendarea executarii fiindca stiu ca ANAF cu plateste poprirea infiintata.

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita si suspendare. Marta Tot Marta Tot Va rog sa ma lamuriti asupra a doua aspecte : 1.Contestatia executarii silite presupune automat si suspendarea acesteia, chisr daca nu a fost solicitata de ... (vezi toată discuția)
Termen cerere intoarcerea executarii silite Antoanela Geaman Antoanela Geaman Avand in vedere decizia nr. 560 din 11.02.2010 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia comercială s-a apreciat că: ... (vezi toată discuția)
Executare silita incheiata- admitere cerere suspendare executare silita vflorin99 vflorin99 am facut si eu o intrebare pe site ul dumneavoastra nu am primit nici un raspuns desi a trecut mai multe zeci de ore daca mai insist o data sigur apare ... (vezi toată discuția)