avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Audiență la primar!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Audiență la primar!

Buna ziua! O parte din locatari sunt deranjați de gălăgia pe care o fac seara de seara un grup de tineri într-un parculet din vecinătatea blocului. Locatarii afectați îi cer presedintelui asociatiei să întocmească o listă și să o semneze fiecare proprietar, listă prin care se cere înscrierea președintelui în audiență la primar că sa ceara, în numele asociației închiderea de către primărie a respectivului parculet. Poate, președintele să facă așa ceva, în numele asociației, sau își depășește atribuțiile? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:46, 22 Iulie 2021
audienta poate sa o ceara oricine,la fel ca si inchiderea spatiului.....nu numai presedintele(si nici nu e obligat)
cred ca varianta mai buna este sa cereti primarului, prezenta politiei locale in zona.
eventual, chiar vecinii deranjati, sa cheme politia daca se face galagie in intervalul 22-8/13-14

in rest, sa inchideti un petec de verdeata si relaxare, pe motivul asta,mi se pare exagerat
galagiosii daca exista, pot fi potoliti.....cate amenzi sunt dispusi sa stranga?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie montare poarta aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa buna ziua, la scara blocului nostru se aduna seara de seara foarte multi \\"tineri\\" ce fac multa galagie, mizerie, beau, urineaza etc. pentru a evita ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de cativa ani ma confrunt cu o serie de situatii dificile ... adrianvoinea.it adrianvoinea.it Buna ziua, De cativa ani ma confrunt cu o serie de situatii dificile si extrem de frustrante. M-am mutat la adresa curenta acum aproximativ 8 ani, am ... (vezi toată discuția)
Parc neingrijit de autoritati mfox mfox Buna ziua si bine v-am gasit. Ma confrunt cu o nemultumire/problema de cca 2 ani. Primaria sectorului 2 sau ADP-ul (nu stiu exact) a construit pe strada ... (vezi toată discuția)