avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare cauza

buna ziua,
am avut prima sedinta intr-un caz civil,din care a rezultat o amanare din cauza faptului ca reprezentantul reclamantului a afirmat ca e in necunostiinta de cauza,si am cerut prezenta acestuia la urmatoarea sedinta,si urmeaza depunerea interogatoriului si audierea martorilor,
As vrea sa intreb cu cat timp inainte mai pot depune dovezi(daca pot?) si cum fac cu intrebarile pentru reclamant martorii sai si martorii mei (depun si raspunsurile ?) pentru interogatoriul reclamantului si a martorilor,mentionez ca si eu am martori si daca este posibil sa depun si o cerere reconventionala aceluias dosar avand in vedere ca la primul termen sa amanat cauza?in calitate de parat pot cere si daune morale avand in vedere ca de fapt mie sau adus prejudici ,si fapta este de interes public?,
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
Muller10, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubiri dupa divort bogdan49 bogdan49 In cadrul unui proces de divort reclamantul depune inscrisuri prin care demonstreaza ca este despartit in fapt si in drept de peste 6 ani. Potrivit N.C.P.C va ... (vezi toată discuția)
Formulare pretentii dupa primul termen de judecata AureliaStamate AureliaStamate Buna ziua! Pot reformula pretentii, respectiv formula pretentii noi, daca s-a stabilit deja data primului termen de infatisare la tribunal? Sunt partea ... (vezi toată discuția)
Solicitare proba cu interogatoriu tudorsad tudorsad Buna ziua, am cateva neclaritati privind noul cod de procedura civila, si anume: Introducere: eu sunt parte reclamanta intr-un litigiu de munca demarat de ... (vezi toată discuția)