avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preiau un Srl care are datorii restante si curente.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preiau un Srl care are datorii restante si curente.

In situatia in care preiau un Srl care are datorii restante si curente pot fi tras la raspundere pentru alte datorii facute anterior de catre asociatul unic si care nu sunt inregistrate in situatiile financiare????
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cesionarea unei firme cu datorii la stat atrage schestrul statului pe bunurile noului administrator? Ramona35 Ramona35 Daca cesionez o firma cu datorii la stat si banca...Asupra cui revine problema achitarii? 1.) Daca noul administrator nu va achita...i se va pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere am? inkasroro inkasroro Vreau sa preiau 95% din partile sociale de la un SRL cu unic asociat si sa devin administratorul firmei, preiau si toata raspunderea firmei? Daca peste 6 luni ... (vezi toată discuția)
Renuntare la functia de administrator OANABANUT OANABANUT Buna ziua, am o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Acum cativa ani,cand eram mai tanara si mai credula, un client mi-a propus sa fiu administrator intr-o ... (vezi toată discuția)