avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O informație vă rog frumos. Am construit o terasă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O informație vă rog frumos. Am construit o terasă acoperită ...

O informație vă rog frumos. Am construit o terasă acoperită a cărei balustradă se află la 60cm de limita de proprietate cu vecinul. Am respectat deci art 612 din Codul civil, deasemenea am montat jgheab de scurgere la streașina acoperișului terasei respectând și art 611. Doar acoperișul terasei se întinde până la limita de proprietate. Este ok? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
manrsr, utilizator
Cel mai recent răspuns: manrsr , utilizator 14:06, 24 Iulie 2021
Daca de pe acoperisul terasei nu se scurge apa pe proprietatea vecinului, atunci nu este niciun fel de problema.
Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o întrebare suplimentară vă rog. am construit ... manrsr manrsr Bună seara! Am o întrebare suplimentară vă rog. Am construit o terasă acoperită din materiale ușoare cu aprobare de la primărie cu condiția să nu ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)