avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare! Va supun atentiei urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare! Va supun atentiei urmatoarea situatie..locuiesc intr ...

Salutare!
Va supun atentiei urmatoarea situatie..locuiesc intr un mic orasel din jud. Braila,unde in urma cu cativa ani,prin fonduri europene,s a realizat ptr comunitate proiectul "reabilitare si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata"in jud.Braila.
REPET-pentru COMUNITATE!
Doar ca din comunitate se pare ca nu fac parte toti locuitorii,adica au ramas strazi intregi unde gospodariile nu se pot racorda la sistemul de canalizare pentru ca nu a fost facut,absolut deloc!!
Acum Compania de utilitati publice Dunarea Braila,a trimis notificare ca daca nu ne indeplinim obligatia legala de a ne racorda la sistemul public de canalizare pana la 30.10.2021,amenda pe care o putem primi este de 2000-4000lei.
Sunt constient ca nu e posibil sa primim amenda atata timp cat nu am la ce sa ma racordez,dar cum as putea sa procedez (si aici ma refer nu doar la mine,sunt mai multe persoane dornice de a rezolva situatia favorabil noua) sa fie infiintat acest sistem de canalizare si in zonele unde inca nu e..desi cred ca pe planurile celor de la primarie,pe hartie toata lumea cred ca beneficiaza!!
Va multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari ... namibia namibia stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari . 12 apartamente sunt racordate la teava de apa rece a unui locatar . el cere pe metrul ... (vezi toată discuția)
Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)